Bedankt dat je de tijd neemt om dit te lezen. Dit wordt de plek waar ik mijn gedachten, ideeën en verhalen “buiten CryptoCoiners” wil gaan delen. Dit is mijn eerste bericht, dus alles is nog een beetje ‘under construction’.

Als je ooit een blog of website hebt opgezet, dan weet je dat er best wel wat bij komt kijken. Ik ben nu vooral bezig met de achterkant van de site: de lay-out, de thema’s, de menu’s en al die andere technische dingen. Daarnaast probeer ik natuurlijk ook content te creëren die interessant, leuk of nuttig is om te lezen.

Hoewel er dus nog veel werk aan de winkel is, wilde ik alvast een eerste bericht plaatsen. Gewoon om te zeggen: “Hoi, ik ben er. Ik ben aan het bouwen. Hou deze plek in de gaten.” Ik ben enthousiast over dit nieuwe project en ik kan niet wachten om meer met jullie te delen.

Ik zie deze blog als een plek waar we samen dingen kunnen ontdekken. Ik zal schrijven over allerlei onderwerpen die mij interesseren en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. En natuurlijk hoor ik ook graag van je. Dus voel je vrij om te reageren, ideeën te delen, of gewoon een groet achter te laten.

Dus, welkom! Ik hoop dat je het hier naar je zin zult hebben. Hou de site in de gaten, want er komt nog veel meer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *